Het verhaal van onze medewerker Bart

Van meubelmonteur tot de man van de financiën. Drie jaar geleden koos Bart voor een stap binnen onze montage afdeling. Daar heeft hij geen seconde spijt van gehad. Inmiddels is hij werkzaam als onze man van de financiën. In deze blog nemen we je mee in het verhaal van Bart.

Het verhaal van Bart

‘Mijn interesses komen samen bij Adam Werkt’.

Voorliefde voor montage en getallen

Een voorliefde voor montage heeft Bart altijd al gehad. Al van jongs af aan hielp hij thuis mee met klusjes. Het was tijdens deze momenten dat hij zijn passie voor montage ontdekte – een passie die hem zijn hele leven zou bijblijven.

Toen hij bij Adam Werkt begon, voelde het dan ook als thuiskomen. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelde hij zich steeds meer als volwaardig meubelmonteur en genoot van de uitdagingen die op zijn pad kwamen.

Maar na verloop van tijd begon Bart ook interesse te tonen in de financiële kant van het bedrijf. Hij had immers een opleiding Bedrijfseconomie gevolgd. Hoewel zijn liefde voor montage onverminderd bleef, begon hij te dromen van nieuwe uitdagingen en kansen. 

Doorgroeimogelijkheden

Die kansen heeft Bart uiteindelijk gegrepen. Mede door verschuivingen in ons team kwam er een plek vrij, waar hij uiteindelijk vol voor is gegaan. En daar zijn we maar wat blij mee! Want bij Adam Werkt hechten we veel waarde aan ontwikkeling. Ontwikkeling als persoon, maar ook in kennis. En mocht daar een opleiding voor nodig zijn, dan kan dat!

Hoewel Bart soms nog steeds het geluid van gereedschap mist, heeft hij zijn plek gevonden in zijn nieuwe rol als financiële wiz bij Adam Werkt. Hij voelt zich gewaardeerd door zijn collega’s en gaat elke dag met een glimlach naar zijn werk.

Wil je je net als Bart persoonlijk doorontwikkelen? Of wil je ook net als Bart doorgroeien? En ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er voor jou zijn binnen Adam Werkt? Neem dan contact met ons op en ontdek welke kansen er voor jou liggen! 

Andere blogberichten

terug naar het overzicht