Over Adam Werkt

Welkom bij Adam Werkt! Wij zijn een meedenkend, flexibel en betrouwbaar technisch uitzendbureau én montagebedrijf. Vanuit ons kantoor in Veendam bedienen we heel Noord-Nederland en zelfs ver daarbuiten. We werken samen met verschillende mooie opdrachtgevers door heel Nederland.

Home » Over Adam Werkt

Wat wij zijn

Uitzendbureau én montagebedrijf

Onze focus ligt voornamelijk op technische beroepen. In 1997 is ons technisch uitzendbureau opgericht door Cor Adam. Twee jaar later heeft Cor samen met zijn broer Johan Adam Montagebedrijf opgericht. Dit is onze bedrijfstak waarmee we onder andere scholen, kantoren en horecagelegenheden helpen met het monteren en plaatsen van meubilair. In 2021 is Lisa Adam in het familiebedrijf gekomen en heeft zij het stokje overgenomen van Cor.

Adam Werkt is jouw technisch uitzendbureau

Wij zijn een gecertificeerd technisch uitzendbureau in Veendam. Sinds onze oprichting in 1997 zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt, voornamelijk in Noord-Nederland. We werken vanuit een jeugdig enthousiasme en met een duidelijke visie. Door deze visie zijn we erg flexibel en gaan we graag de samenwerking met jou aan.

Kennis maken

Ons kantoor personeel

Lisa Adam

Lisa Adam

Directeur

Burak Atabas

Burak Atabas

Projectmanager

Ben Adam

Ben Adam

Manager Montagebedrijf

Roos Hofman

Roos Hofman

Social Media Content Creator

Bart Smeenge

Bart Smeenge

Financiën

Werknemers

De juiste mensen op de juiste plek

Als uitzendbureau bemiddelen we tussen werknemers en werkgevers: wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Onze vaste klantenkring bestaat uit allerlei verschillende opdrachtgevers in diverse branches. We werken veel samen met bedrijven in de industrie, zoals de petrochemische-, olie- en gasindustrie. Ook in de wereld van energie en de food-sector hebben we een sterk netwerk aan klanten. Daarnaast zetten wij ons gespecialiseerde personeel in binnen de bouw- en schildersbranche.

Onze opdrachtgevers zien ons als betrouwbaar, meedenkend, flexibel en deskundig. We werken vooral sámen met bedrijven – niet vóór – en we geven eerlijk advies. Deze samenwerkingen vinden we erg belangrijk en dit is wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus.

Ben jij op zoek naar technisch personeel of ambitieuze jongeren die jij de kneepjes van het vak gaat leren?

Voor jou

We zetten ons netwerk graag voor je in

In de afgelopen 25 jaar hebben we een bijzonder sterk netwerk opgebouwd met interessante opdrachtgevers en gepassioneerde en deskundige werknemers. Daarnaast leiden we het technische personeel van de toekomst op: we begeleiden enthousiaste jongeren die graag als schilder, lasser, pijpfitter of in een ander technisch beroep aan de slag willen. We brengen vraag en aanbod samen, zowel bij korte opdrachten als langdurige werkverbanden.

Heb je vragen over onze werkwijze, één van onze technische vacatures of iets anders? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een WhatsApp bericht

U kunt ons direct een WhatsApp
bericht sturen via de onderstaande knop.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de bak? Wacht niet langer: bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie!
Ben je op zoek naar écht goede werknemers voor jouw bedrijf? We gaan graag voor je op zoek naar de perfecte kandidaat, neem contact met ons op.

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!