Contact met Adam Werkt

Wij zijn anders dan andere uitzendbureaus, zeker in de technische branche. Onze focus ligt op jouw carrière: we willen jou helpen je talenten optimaal te benutten. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een parttime baan of een fulltime baan; wij staan voor je klaar.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je tussen de vacatures jouw droombaan gevonden? Top, solliciteer dan direct! Heb je het nog niet kunnen vinden? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.

Of bel ons, dan kunnen we je direct helpen.

Op zoek naar die ene specialist?

Bent u op zoek naar een onderwaterlasser die gespecialiseerd is in een watertemperatuur van precies 8,4 °C? Iemand die daarnaast tussen de 4 en 5 jaar ervaring heeft en woonachtig is binnen een straal van 2 kilometer van uw bedrijf? Zou het helemaal top zijn als die droomkandidaat ook nog eens Noors spreekt, per direct beschikbaar is voor uw nieuwe project én wilt u graag dat hij of zij van palingroken houdt? Dat klinkt als een mooie uitdaging: wij gaan graag voor u aan de slag!

Als u op zoek bent naar de perfecte kandidaat voor uw specialistische vacature, dan kunnen wij zeker helpen. Wij kijken eerst in onze uitgebreide bestand met gespecialiseerde werknemers. Zit het gedroomde profiel daar niet tussen? Dan gaan we actief op zoek! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact op

Vul hieronder uw vraag in. U hoort binnen 2 werkdagen van ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.