Als opdrachtgever op zoek naar technische specialisten?

Bent u op zoek naar personeel voor een bepaald project of voor een langere periode?

Home » Diensten » Technisch uitzendbureau

Uitzendbureau technisch personeel

We gaan graag met u in gesprek om vast te stellen hoe de openstaande functie eruit ziet en wat voor type medewerker past bij uw bedrijf. Vervolgens gaan wij op zoek naar kandidaten waarvan wij denken dat ze goed bij u passen.

Kunnen we niemand vinden binnen ons netwerk? Dat kan gebeuren, dan gaan we buiten onze database actief op zoek. We benaderen kandidaten die voldoen aan het profiel en gaan het gesprek met ze aan over de functie. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de zoektocht. Knopen doorhakken doen we niet zonder u, u blijft altijd betrokken bij belangrijke keuzes.

Daarnaast werken we graag met jonge en ambitieuze leerlingen, die we zelf opleiden of die we begeleiden tijdens hun opleiding. Dit zijn bijvoorbeeld enthousiaste jonge schilders, die de fijne kneepjes van het vak aan het leren zijn. Deze jongeren zijn het technische personeel van de toekomst en zij gaan graag bij u in de leer. Zo krijgt u nieuwe werknemers die er vol voor gaan en worden zij opgeleid tot specialisten.

Tarieven en de inlenersbeloning

Wanneer wij de perfecte technische specialist gevonden hebben, gaat u in gesprek met de kandidaat. Bent u ook overtuigd? Dan gaan we samen in gesprek over de voorwaarden. Het doel is om een overeenkomst aan te gaan waarbij een inlenersbeloning wordt toegepast voor de werknemer en u een reëel tarief tegemoet kunt zien voor de inzet van de werknemer.

Zodra we overeenstemming bereikt hebben over de contractduur, de hoogte van vergoedingen en eventuele andere zaken, zorgen wij ervoor dat alles contractueel goed geregeld wordt. We zijn hier open en transparant in: we zorgen ervoor dat alle partijen tevreden zijn.

Goed voorbereid aan de slag

Wij zijn een VCU gecertificeerd uitzendbureau. Voordat uw nieuwe werknemer bij u aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat hij of zij goed geïnformeerd is. Daarnaast regelen we de benodigde certificaten, zoals bijvoorbeeld een Basisveiligheid-VCA. Ook zorgen wij ervoor dat de medewerker voorzien wordt van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, mocht dat nodig zijn. Zo maakt uw nieuwe personeel direct een vliegende start! 

Bent u op zoek naar een technische specialist met een specifiek profiel? Neem contact met ons op!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!