Adam Montagebedrijf; hét montagebedrijf van Nederland

Bent u op zoek naar een partij die u kan ondersteunen bij het inhuizen, monteren en plaatsen van meubilair? Zowel voor projectmontage, eenmalige opdrachten als terugkerende werkzaamheden staan we voor u klaar. Ook ondersteunen we u graag met het optimaliseren van uw kabelmanagement; zo houdt u uw bureaus en kantoor leeg en werkbaar.

Home » Diensten » Adam Montagebedrijf

Het begin

Het ontstaan van Adam Montagebedrijf in Veendam

We vinden teamwerk ontzettend belangrijk. Omdat we ambitieus zijn, graag onze krachten bundelen en deze optimaal willen inzetten, hebben wij naast ons technische uitzendbureau in 1999 Adam Montagebedrijf opgericht in Veendam.

Voordat Johan Adam in 1999 in het familiebedrijf kwam werken, was hij werkzaam als projectleider bij een grote leverancier van school- en kantoormeubilair. Als projectleider vond hij dat er, zeker in Noord-Nederland, weinig bedrijven waren die dit soort meubilair konden monteren en installeren op locatie. Toch was er veel vraag naar de montage van meubilair. Daarom besloten Johan en zijn broer Cor om Adam Montagebedrijf op te richten. Inmiddels zijn we voor veel projectinrichters de vaste partner voor projectmontage. Wij verzorgen onder andere het monteren en plaatsen van nieuw meubilair en kabelmanagement.

Flexibiliteit en ontzorgen van opdrachtgevers

Door onze werkwijze en onze sterke link met ons technisch uitzendbureau zijn we enorm flexibel en breed inzetbaar. Omdat we met veel opdrachtgevers al jarenlang samenwerken, weten we precies wanneer er eventuele pieken in het seizoen zijn. We denken graag mee en zetten ons in om drukke momenten voor te zijn. Zo ontzorgen we onze klanten waar we kunnen. Sinds 2021 zijn we ook gevestigd in regio Amsterdam wat onze inzetbaarheid nog breder en flexibeler maakt. 

Kennis maken

Ons montage team

Henry

Henry

Hoofdmonteur

Eddie

Eddie

Hoofdmonteur

Richard

Richard

Hoofdmonteur

Joey

Joey

Hoofdmonteur

Kayne

Kayne

Hoofdmonteur

Damian

Damian

Monteur

Nick

Nick

Monteur

Kevin

Kevin

Monteur

Daan

Daan

Monteur

Mark

Mark

Monteur

Robert

Robert

Monteur

Vincent

Vincent

Monteur

Micha

Micha

Monteur

Nick

Nick

Monteur

Dennis

Dennis

Monteur

Adam Montagebedrijf staat voor u klaar

Staat er een levering van meubilair gepland bij uw klant of ontvangt uw bedrijf, school of horecagelegenheid binnenkort nieuw meubilair? En bent u op zoek naar een professionele partij voor de montage van dit meubilair? Neem voor meer informatie over onze dienstverlening of voor een offerte op maat geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!