We helpen je vooruit!

Op zoek naar je droombaan?

Als technisch uitzendbureau helpen we je graag aan de baan van je dromen. We werken samen met veel toffe opdrachtgevers, zoals Stork, Vriesbouw, Kuurman Groep, Visser & Smit Hanab en KAMPEN Industrial Care. Stuk voor stuk razend interessante technische bedrijven, die altijd op zoek zijn naar ambitieuze mensen zoals jij. Ben je enthousiast en benieuwd naar de openstaande posities? Check dan direct onze vacatures!

Home » Diensten

Technisch uitzendbureau

Wij helpen u aan het juiste personeel voor uw bedrijf.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het koppelen van vakmensen aan interessante opdrachtgevers in allerlei verschillende technische branches. Die ervaring zetten wij graag voor u in: we zorgen ervoor dat we de juiste mensen voor uw project of voor een langere periode vinden.

Een van onze speerpunten is betrouwbaarheid: we vinden het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Wij zijn daarom aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Daarnaast beschikken we over de NEN-4400/1 certificering. Zo weet u zeker dat we altijd de juiste manier van verloning toepassen en dat alle contracten en afdrachten correct verlopen.

Werknemers die écht bij uw bedrijf passen

Wij staan voor vakmanschap, openheid en transparantie. Elkaar kunnen vertrouwen en er samen voor zorgen dat de klus geklaard wordt: dát vinden wij belangrijk! Dit is terug te zien in de langdurige relaties die wij hebben met onze opdrachtgevers. We denken graag met onze klanten mee. We zetten onze jarenlange ervaring en expertise in en voorzien u graag van advies wanneer u vragen heeft. Bij uw zoektocht naar vakmensen ondersteunen we u door deze zoektocht op ons te nemen.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Werknemers die écht bij uw bedrijf passen

Zoekt u iemand die moet voldoen aan specifieke functie-eisen? In dat geval kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij kijken allereerst binnen ons netwerk of we iemand kennen die geschikt is voor de functie. Mocht dat niet zo zijn, dan starten we onze werving- & selectieprocedure op.  

  1. U plaatst een zoekopdracht bij ons
  2. Wij kijken binnen ons netwerk naar geschikte kandidaten
  3. Kunnen we die hier niet vinden? Dan gaan we op zoek
  4. We zoeken en benaderen kandidaten via bijvoorbeeld Indeed en LinkedIn
  5. In deze gesprekken maken we de potentiële werknemers warm voor de functie
  6. We bespreken de kandidaten met u
  7. Bent u enthousiast? Dan gaat u ook in gesprek met de kandidaten
  8. Vervolgens gaan we in gesprek over de inlenersbeloning en tarieven
  9. Zijn we eruit gekomen? Dan zorgen wij dat de werknemer startklaar is
  10. U heeft de perfecte werknemer gevonden en de werknemer zijn of haar droombaan!

 Bent u op zoek naar een werknemer met een specifiek profiel? Neem contact met ons op!

Wij verzorgen de montage!

Montagebedrijf

Naast het uitzenden van personeel zijn we actief als montagebedrijf. Wij verzorgen het inhuizen, monteren en plaatsen van meubilair voor onder andere scholen, kantoren en horecagelegenheden. Dit doen we op uw locatie: wel zo makkelijk!

Ons enthousiaste team bestaat uit betrouwbare, ervaren, deskundige en hardwerkende monteurs en inhuizers. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en we streven ernaar dat u helemaal tevreden bent. We spelen in op de wensen van onze klanten en denken graag met u mee. Zo ontzorgen we u zoveel mogelijk.