Technisch uitzendbureau Zwolle

Bij Adam Werkt weten we hoe belangrijk het is om te werken bij een uitzendbureau waar je je thuisvoelt. Daarom sta jij bij ons op nummer één. We bieden technische vacatures in de regio Zwolle en omstreken en hechten enorm veel waarde aan goed persoonlijk contact en aandacht voor jouw ontwikkeling.

Ik ben op zoek naar…

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Zwolle? Of heeft jouw bedrijf in deze regio behoefte aan vakkundig technisch personeel? Dan ben je bij Adam Werkt aan het juiste adres. Wij zetten ons graag voor je in om de perfecte match te vinden.

Over ons

Wij zijn Adam Werkt

Adam Werkt is een gecertificeerd uitzendbureau in de regio Zwolle dat al meer dan 25 jaar actief is. Wij bieden afwisselend werk, veel vrijheid en persoonlijke begeleiding tijdens je loopbaan. Bij ons kom je op de mooiste locaties en bij de gaafste bedrijven in de technische branche.

Daarnaast zijn wij ook actief als montagebedrijf. Onze enthousiaste en vakkundige monteurs zijn al ruim 20 jaar door heel Nederland te vinden. We verzorgen voornamelijk de montage van meubilair voor kantoren, scholen en horecagelegenheden.

Wil je meer weten over wat wij als uitzendbureau te bieden hebben in Zwolle en omgeving? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Technische vacatures  Zwolle

Ik zoek werk als…

Schilder

Schilder

Wanneer je graag met je handen werkt, affiniteit hebt met hout en van afwisseling houdt, is dit een vacature voor jou!

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie hebben over de technische vacatures? Wij helpen je verder met behulp van onze kennis, connecties en andere middelen. Heb je een andere vraag over onze diensten? Laat het vooral weten: neem contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Enthousiast?

Solliciteer direct!

Heb jij een technische baan gezien en zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dat gave bedrijf? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!