Technisch uitzendbureau Rotterdam

Dan kies je voor Adam Werkt: dé plek voor technisch werk in de regio Rotterdam! Bij ons sta jij op nummer één: we vinden goed persoonlijk contact en aandacht voor jouw ontwikkeling het állerbelangrijkst.

Ik ben op zoek naar…

Ben jij op zoek naar een toffe baan of juist naar vakkundig technisch personeel voor jouw onderneming in Rotterdam? Je bent bij Adam Werkt aan het juiste adres: we zetten ons graag voor je in.

Over ons

Wij zijn Adam Werkt

Adam Werkt is al meer dan 25 jaar een gecertificeerd uitzendbureau in de regio Rotterdam. Door de jaren heen zijn wij als uitzendbureau uitgegroeid tot een begrip in de technische sector. Wij bieden je afwisselend werk, veel vrijheid, persoonlijke begeleiding tijdens je loopbaan en je komt op de mooiste locaties en bij de gaafste bedrijven.

Daarnaast zijn wij actief als montagebedrijf: al ruim 20 jaar zijn onze enthousiaste en vakkundige monteurs door heel Nederland te vinden! We verzorgen voornamelijk de montage van meubilair voor onder andere kantoren, scholen en horecagelegenheden. Meer weten?

Vacatures Rotterdam

Ik zoek werk als…

Schilder

Schilder

Wanneer je graag met je handen werkt, affiniteit hebt met hout en van afwisseling houdt, is dit een vacature voor jou!

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie hebben over de technische vacatures? Wij helpen je verder met behulp van onze kennis, connecties en andere middelen. Heb je een andere vraag over onze diensten? Laat het vooral weten: neem contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Enthousiast?

Solliciteer direct!

Heb jij een technische baan gezien en zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dat gave bedrijf? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!