Technisch uitzendbureau Leeuwarden

Ben jij op zoek naar werk als schilder, lasser, pijpfitter of in een andere functie in de techniek? Of volg je een technische opleiding en ben je alvast op zoek naar een leuke baan in de techniek? Bij ons kan je terecht voor jouw nieuwe avontuur!

Montagebedrijf Leeuwarden

Bent u op zoek naar een partij die u kan ondersteunen bij het inhuizen, monteren en plaatsen van meubilair? Zowel voor projectmontage, eenmalige opdrachten als terugkerende werkzaamheden staan we voor u klaar.

Over ons

Wij zijn Adam Werkt

Adam Werkt is een gecertificeerd technisch uitzendbureau dat al meer dan 25 jaar actief is. Wij bieden afwisselend werk, veel vrijheid en persoonlijke begeleiding tijdens je loopbaan. Bij ons kom je op de mooiste locaties en bij de gaafste bedrijven in de technische branche.

Daarnaast zijn wij ook actief als montagebedrijf. Onze enthousiaste en vakkundige monteurs zijn al ruim 20 jaar door heel Nederland te vinden. We verzorgen voornamelijk de montage van meubilair voor kantoren, scholen en horecagelegenheden.

Wil je meer weten over wat wij als uitzendbureau te bieden hebben in Leeuwarden en omgeving? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Technische vacatures  Leeuwarden

Ik zoek werk als…

Pijpfitter

Pijpfitter

Als pijpfitter, werk je aan mooie projecten in onze regio, bij diverse klanten en in heel diverse werkomgevingen en omstandigheden.

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie hebben over de technische vacatures? Wij helpen je verder met behulp van onze kennis, connecties en andere middelen. Heb je een andere vraag over onze diensten? Laat het vooral weten: neem contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Enthousiast?

Solliciteer direct!

Heb jij een technische baan gezien en zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dat gave bedrijf? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!