Technisch uitzendbureau Enschede

Ben jij op zoek naar werk als schilder, lasser, pijpfitter of in een andere functie in de techniek? Of volg je een technische opleiding en ben je alvast op zoek naar een leuke baan in de techniek? Bij ons kan je terecht voor jouw nieuwe avontuur in de regio Enschede!

Montagebedrijf Enschede

Bent u op zoek naar een partij die u kan ondersteunen bij het inhuizen, monteren en plaatsen van meubilair in Enschede? Zowel voor projectmontage, eenmalige opdrachten als terugkerende werkzaamheden staan we voor u klaar.

Over ons

Wij zijn Adam Werkt

Adam Werkt is al meer dan 25 jaar een gecertificeerd uitzendbureau in de regio Enschede. Door de jaren heen zijn wij als uitzendbureau uitgegroeid tot een begrip in de technische sector. Wij bieden je afwisselend werk, veel vrijheid, persoonlijke begeleiding tijdens je loopbaan en je komt op de mooiste locaties en bij de gaafste bedrijven.

Daarnaast zijn wij actief als montagebedrijf: al ruim 20 jaar zijn onze enthousiaste en vakkundige monteurs door heel Nederland te vinden! We verzorgen voornamelijk de montage van meubilair voor onder andere kantoren, scholen en horecagelegenheden. Meer weten?

Technische vacature Enschede

Ik zoek werk als…

Vragen?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie hebben over de technische vacatures? Wij helpen je verder met behulp van onze kennis, connecties en andere middelen. Heb je een andere vraag over onze diensten? Laat het vooral weten: neem contact met ons op.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heb je een snelle vraag over bijvoorbeeld een vacature?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Enthousiast?

Solliciteer direct!

Heb jij een technische baan gezien en zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dat gave bedrijf? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Enkele opdrachtgevers

Aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers

Wil jij hier ook tussen staan?

Neem dan contact met ons op!